PRIMERA DIVISIÓ
Esports 28/08/2017

Marco Asensio evita el triomf d'un bon València al Santiago Bernabéu (2-2)

El jugador mallorquí marca el gol de l'empat local a manca de 7 minuts pel final

T.p.
Els jugadors del València, celebrant el gol de Soler a Madrid

BarcelonaDos gols de Marco Asensio, el segon de falta als 82 minuts, han permès al Madrid evitar la derrota contra un molt bon València al Santiago Bernabeu (2-2). El primer temps ha vist un València valent, capaç de fer mal al Madrid en aprofitar les baixes en defensa dels homes de Zidane. Kondogbia ha liderat a l’equip de Marcelino, però una errada en la sortida de la pilota visitant ha pèrmès a MarcoAsensio marcar un preciós gol que posava per davant en el marcador als locals (10’). La resposta ha arribat vuit minuts després gràcies a una bona jugada col·lectiva en que Carlos Soler ha superat Keylor Navas (18’).

El Madrid, que no tenia Casemiro al mig del camp, ja que el brasiler feia de central en absència del sancionat Ramos, ha perdut Isco, qui ha patit un mareig, al descans. A la segona part, els madridistes han milloray, arribant a la porteria de Neto, qui ha evitat en tres ocasions el gol local. Als 77 minuts, una nova jugada col·lectiva del València ha permès a Kondogbia fer el segon gol valencià. El partit s’havia escalfat per una entrada dura de Casemiro, i veient-se per darrera, el Madrid ha atacat amb més ràbia que abans. Zidane ja havia substituït llavors a un Bale molt fluix, per Lucas Vázquez, però ha estat de nou Marco Asensio qui ha trobat el camí del gol en transformar una falta a al frontal de la porteria valenciana (83’). Un gol que ha evitar el triomf d’un València renascut amb Marcelino. Benzema de fet, hauria pogut fer el 3-2 en uns darrers minuts de domini local, en enviar una pilota fora i veure com Neto enviava al pal una rematada de cap als 92 minuts.