BARÇA
Esports 27/11/2016

Luis Enrique: "No hem merescut res, ni el punt que hem aconseguit"

L'entrenador s'ha mostrat molt contundent després de l'empat del seu Barça davant la Reial Societat (1-1)

Ara
2 min
Luis Enrique: "No hem merescut res, ni el punt que hem aconseguit"

BarcelonaLuis Enrique, sincer, s'ha mostrat molt dur després de l'empat del Barça al camp de la Reial Societat. "És un dels partits més fàcils d'explicar: hi ha hagut un rival molt superior a l'altre. Des del primer minut ens han pressionat i no ens han deixat fer la nostra. Ells, per contra, han estat capaços de generar jugades i ocasions. Arribar al descans 0-0 ha estat gairebé un miracle. Al segon període s'ha reduït la diferència d'intensitat, sense igualar-la, però", ha analitzat.

L'entrenador ha definit l'actuació blaugrana com "el pitjor partit de la seva etapa": "Hi ha hagut tanta diferència que no puc comentar moltes coses. El futbol és tan capritxós que hem estat a punt d'anotar el 1-2. Hauria estat totalment injust. No hem guanyat ni el 5% dels duels sobre el terreny de joc. No estem acostumats a aquest tipus de situacions, a equips que tinguin la pilota i que la juguin, amb una idea atractiva. Els felicito, han fet un partit meravellós", ha apuntat.

L'asturià també ha parlat del clàssic davant el Reial Madrid, el següent xoc domèstic del seu calendari: "Jugarem contra el líder, que té sis punts d'avantatge. Veurem un altre Barça, molt diferent al d'avui, que lluitarà per aconseguir el triomf. Estem a la jornada 13, queda molt, però el desenllaç del duel segurament serà determinant", ha dit.

Piqué: "Ens han superat per joc i actitud"

Gerard Piqué, per la seva banda, també ha parlat amb contundència. "Ens han sortit molt poques coses, gairebé cap, de fet. La Reial ha fet un grandíssim partit, ens ha pressionat i no ens ha deixat fer el nostre joc. A vegades es pot perdre l'estil. Aquest no és el problema. Ens han superat per joc i per actitud. A la primera meitat, l'equip no hi era. Després del descans hem millorat. No perdem, sumem un punt. És cert que el líder guanya més avantatge, però és el menor dels nostres problemes. Dono per bo el resultat", ha explicat.

stats