BARÇA
Esports 10/02/2016

Luis Enrique: "Els culers estem molt mal acostumats, amb tantes finals"

L'entrenador reconeix que "hauria d'haver passat un accident enorme" perquè el Barça no es classifiqués i Rakitic opina que l'equip ha de "seguir per aquesta línia"

Martí Molina
2 min
Luis Enrique i Adriano, durant el València-Barça / KAI FÖRSTERLING / EFE

BarcelonaEl Barça ha fet la feina i ja és a la final de la Copa del Rei, la 38a de la seva història i la sisena que disputarà Luis Enrique des que és entrenador blaugrana. És a dir, totes les possibles. "Els culers estem molt mal acostumats, amb tantes finals. És molt difícil estar aquí", deia l'asturià, que reconeixia que: "Hauria d'haver passat un accident enorme per no classificar-nos", després del 7-0 de l'anada.

Luis Enrique ha reconegut que ha estat una tornada descafeïnada: "Era un partit estrany, un ambient que no és gens habitual en unes semifinals de Copa", un enfrontament on li "interessava" que juguessin els menys habituals per tal de fer rotacions i donar descans als titulars. Al final, malgrat l'empat, l'entrenador ha acabat amb bon regust de boca. "No he vist falta d'intensitat. He vist un equip molt complet tenint en compt les possibilitats".

De la seva banda, Ivan Rakitic considera que el partit "era una bona oportunitat per als joves" i també posa bona nota al que s'ha vist sobre la gespa. "Ho estem fent molt bé i hem de seguir en aquesta línia". El croat no ha volgut parlar del rècord d'imbatibilitat que ha superat el Barça. "D'això no en parlem. Sabem que el que importa són els títols del final de la temporada. El canviaríem per això, si fes falta". "El rècord no és l'objectiu –afegia el vicepresident Carles Vilarrubí–, el rècord és la conseqüència de la feina ben feta. I el vestidor ho sap".

On es jugarà la final?

Complert l'objectiu de la classificació, ara toca esperar rival (possiblement serà el Sevilla) i buscar una seu. Sense dir-ho explícitament, el Barça voldria disputar-se el títol al Santiago Bernabéu. "Objectivament volem un estadi el més gran possible i que sigui còmode per les dues aficions, a nivell logístic, i també amb una gespa en condicions". Una opinió molt similar a la d'Ivan Rakitic: "Ens agradaria jugar la final a l'estadi més gran possible, perquè vingui el màxim de gent".

stats