Esports 07/02/2016

Luis Enrique: "Tinc unes sensacions meravelloses, però queda molt"

El tècnic del Llevant Rubi ha definit el Barça com "una passada", i ha reconegut que li estranyaria que el club blaugrana no aixequi "diversos títols" aquest curs

Roger Requena
2 min
Luis Enrique, al Ciutat de València amb Joaquín Valdés / JOSE JORDAN / AFP

ValènciaEl tècnic blaugrana Luis Enrique ha qualificat de "complet" el joc dels seus homes al Ciutat de València, on el Barça ha igualat el rècord de 28 partits invicte assolit el 2011 amb Guardiola. "Les complicacions del Llevant amb la pilota ja les intuíem, buscant l'esquena de la nostra defensa. Hem hagut de lluitar fins al final, però l'equip ha fet tot el necessari per guanyar", ha explicat l'asturià, que ha donat poca importància a la fita que han igualat aquest diumenge. "Si guanyem títols, haurà servit per a alguna cosa; si no, no".

Luis Enrique també ha volgut diferenciar les sensacions que ha tingut aquest diumenge respecte a l'ajustat triomf a Màlaga: "Són partits complicats per aquestes situacions, però no crec que hi tingui res a veure". Les sensacions amb què s'ha mostrat l'equip en els últims partits tampoc preocupen Luis Enrique, que no creu que l'equip estigui pitjor respecte al final de curs: "Tinc unes sensacions meravelloses", ha aclarit l'asturià en el seu partit 100 com a tècnic blaugrana. "Les xifres no em diuen res, vull objectius col·lectius, i estem ben situats en totes les competicions, però queda molt", ha puntualitzat.

L'asturià també s'ha referit al fort vent, que ha incomodat el joc dels dos equips. "És un element que perjudica qualsevol equip que vol jugar; en aquest cas, ens ha perjudicat a tots dos". Sobre el rival, Luis Enrique ha reconegut que ha fet mèrits per anotar algun gol. "Han pogut marxar al descans amb empat o victòria, però al final crec que el resultat és just", ha matisat sobre el Llevant, un conjunt que "té qualitat" i que no li "preocupa" que els hagi causat problemes perquè "estan en una línia ascendent i, si segueixen així, se salvaran". Una de les principals dificultats que els ha obligat el conjunt de Rubi, ha afegit, ha estat "fer-nos jugar en situacions d'home a home".

El tècnic del Llevant, Joan Francesc Ferrer, 'Rubi', per la seva banda, ha destacat que "aquest Barça és una passada, ha aconseguit trobar la tecla amb els de dalt", i ha reconegut que li "estranyaria molt" que el conjunt blaugrana no guanyés "molts títols" aquest any perquè "han trobat la tecla perquè els de dalt se sentin còmodes".

Robert defensa el pare de Neymar

El director esportiu blaugrana, Robert Fernández, al seu torn, ha parlat als micròfons de Canal+ sobre l'incident que va patir el pare de Neymar, i ha aclarit que "el club està al costat de Neymar, de l'entorn i de la seva família". "Són coses que passen, no hi donem més importància", ha prosseguit Robert, que ha destacat que "el més important és que Neymar estigui a gust".

També ha parlat de la situació de l'equip a la Lliga: "Pensar que la Lliga està guanyada seria un error. Coneixent l'entrenador i els jugadors, no s'ho permetran".

stats