CENTENARI
Esports 17/02/2016

L'ONCE i el Mallorca presenten el cupó del centenari

Brandon, Yuste i Lago Júnior han tirat penals amb els ulls tapats per saber el que sent una persona amb discapacitat visual i enviar un missatge de conscienciació social

Ara Balears
1 min
El cupó del centenari del Mallorca, que es sortejarà el proper dia 27 de febrer.

PalmaL'ONCE i el Mallorca han presentat aquest dimecres el cupó amb el qual es commemorarà el centenari del club vermell. El club serà el protagonista del sorteig del proper dia 27 de febrer i des d'aquest mateix dimecres ja és a la venda. A l'acte, que ha estat la primera celebració oficial del centenari, hi han assistit Josep Vilaseca, delegat territorial de l'ONCE; María del Carmen Soler, presidenta del Consell Territorial de l'ONCE; Toni Tugores, president de la comissió del centenari, i els jugadors Héctor Brandon Thomas i Lago Júnior.

D'aquesta manera, cinc milions i mig de cupons portaran per tot l'Estat l'aniversari del club vermell.

Després de la presentació, els tres futbolistes han sortit a la gespa de l’Iberostar Estadi, on amb els ulls tapats han intentat tirar a porta des del punt de penal. Els tres jugadors per uns segons s’han posat en la pell de persones amb discapacitat visual i han pogut comprovar les sensacions per tal de conscienciar-se'n.

stats