En breu
Esports 20/11/2011

La lluita de Mestalla

David R. Jover

El Reial Madrid va tornar a sortir victoriós de la seva visita a Mestalla, tot i que aquesta vegada va patir fins al final, i fins i tot els jugadors del València van reclamar un penal per mans d'Higuaín en l'última acció del partit. Amb el 2-3 el Madrid surt viu d'un camp difícil i es manté tres punts per sobre del Barça.

En el primer temps el Reial Madrid va ser superior en tots els aspectes del joc, però va arribar al descans només amb un 0-1 amb un gol de murri de Benzema. En la represa el partit es va enfosquir i es va travar. Al minut 71 Sergio Ramos va fer de cap el 0-2, però al minut 74 Roberto Soldado va aprofitar un refús dins de l'àrea de la defensa blanca a la jugada de Pablo Hernández per retallar distàncies. Quan semblava que el Madrid sentenciava amb l'1-3 de Ronaldo en una errada de Diego Alves, Soldado va marcar el 2-3 definitiu a deu minuts del final.