LIGA BBVA
Esports 23/08/2015

Als 504 minuts arriba el primer gol de jugada de la Lliga espanyola

Els dos primers gols s'han marcat de falta en una jornada amb una mitjana de gols molt baixa. Luis Suárez, en el minut 9 de la segona part, aconsegueix el primer gol de jugada de la competició

Paco Montañés (Espanyol) i Mehdi Lacen (Getafe)

BarcelonaLa Lliga BBVA no ha començat amb gaire encert golejador. Després de l'empat sense gols entre el Màlaga i el Sevilla de divendres, el jugador de l'Espanyol Salva Sevilla ha marcat el primer gol de falta. Ara, dels cinc primers partits, tres han acabat sense gols i dos més, amb un curt 1-0 en que els gols, aquells de Salva Sevilla i Griezmann, s'han marcat de falta.

La Lliga doncs, ha encadenat per començar 504 minuts sense cap gol marcat en una jugada que no sigui amb la pilota aturada. El Deportivo i la Reial Societat, tal com van fer el Màlaga i el Sevilla, han empatat sense gols. El partit entre el Rayo i el València, el cinquè, ha vist moltes ocasions, però també ha acabat amb els porters Toño i Ryan evitant tots els gols.

El primer gol de jugada ha estat obra de Luis Suárez. Jordi Alba ha centrat a plaer i Suárez, sol, no ha perdonat davant d'iraizoz. Així doncs, el primer gol de jugada, ha trigat 504 minuts a arribar.