Futbol Català
Esports 02/10/2011

Al Llagostera se li escapa la primera victòria en lliga davant el líder per cinc segons del temps afegit

El local Rangel va fer el 2-1 al minut 87, gol que semblava decantar la balança. No obstant, Chumbi, al 93, va establir el definitiu 2-2

àngel Garreta
El local Uri, rematant de cap al primer temps del partit

LlagosteraLa primera victòria del Llagostera a Segona B es va esmunyir dels dits dels gironins quan estava més a tocar que mai. Al minut 15 de partit Barón, amb un gran xut des de trenta metres, va fer entrar la pilota a l'alçada del travesser per posar el Llagostera per davant al marcador. Només dos minuts més tard, una centrada al punt de penal de l'àrea contrària la va rematar amb el cap Masqué per signar les taules. El partit es va animar ofensivament al tram final de la segona part i amb totes les ocasions per l'equip local.

Vallho va avisar al minut 73 i només dos minuts més tard Marc Mas va rematar per sobre el travesser. Sense temps per veure la reacció del Reus, Pedrito va topar amb els guants d'Àngel. La més clara abans del segon gol blaugrana va caure a botes de Marc Mas, tot sol davant porteria, qui no va impactar bé la pilota. Després de tanta insistència, Rangel, de cap a la sortida d'un córner, va fer el 2-1 a tres minuts per complir-se el temps reglamentari.

La diana semblava definitiva i la primera victòria del Llagostera a la lliga a punt de signar-se. No obstant, el Reus va empatar en la darrera acció ofensiva del partit. Quan l'àrbitre ja tenia el xiulet a la boca per deixar passar l'atac i finalitzar l'encontre un cop morta la jugada, Chumbi, des de dins l'àrea, va realitzar una mitja volta que va deixar el somni local en un nou empat. Els de Santi Castillejo es van assegurar seguir líders en solitari.