LIGA BBVA
Esports 11/04/2015

Mateu Lahoz i Kameni donen vida a l'Atlètic de Griezmann (2-2)

El davanter matalasser marca els dos gols a Màlaga i els madrilenys tenen quatre punts d'avantatge respecte el València

Ara
2 min
Kameni es lamenta mentre Griezmann celebra el primer gol / JORGE GUERRERO / AFP

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha empatat a dos gols a Màlaga, en un partit que situa els madrilenys amb quatre punts d'avantatge respecte el València, que dilluns rep el Llevant. Antoine Griezmann ha marcat els dos gols del conjunt matalasser, el primer gràcies a un error de Carlos Kameni, el segon després d'una jugada molt polèmica, que Mateu Lahoz ha donat per vàlida i no ha assenyalat fora de joc. Aquest proper dimarts l'Atlètic de Madrid s'enfronta al Reial Madrid a la Champions.

El conjunt de Diego Pablo Simeone s'ha avançat al marcador gràcies a un error clamorós del porter camerunès Carlos Kameni. L'ex de l'Espanyol ha saltat sol al primer pal per capturar una pilota aèria, però s'ha empassat l'esfèric entre les dues mans, deixant la pilota mansa a l'interior de l'àrea petita per a Antoine Griezmann. El davanter de l'Atlètic de Madrid ha estat el més ràpid i només ha hagut d'empènyer la pilota a l'interior de la porteria andalusa. La reacció del Màlaga ha arribat també en un error del porter visitant Jan Oblak. Córner des de la punta esquerra de l'atac andalús, la pilota la pentina Fernando Torres cap a la seva pròpia porteria i Oblak no té temps de reaccionar. Amb l'un a un ha acabat el primer temps a la Rosaleda.

A la represa, Koke ha tingut el desequilibri després d'una deixada amb el cap de Torres, però el remat del migcampista, molestat per la sortida desesperada de Kameni, s'ha perdut per sobre de la porteria local. Pocs minuts més tard, al 57, ha estat el propi Torres qui ha caçat una centrada lateral, però el seu remat de cap ha mort a les mans de Kameni. Qui no ha desaprofitat la seva oportunitat és Samuel. Al minut 71, ha aprofitat una magnífica assistència d'Amrabat per superar Oblak amb una lleu i estètica vaselina. Amb el 2 a 1 en contra, l'Atlètic ha hagut d'avançar línies i Griezmann ha tornat a erigir-se com a salvador. El davanter ha caçat una deixada de cap, i ha superat amb un fort xut Kameni, en una jugada molt protestada pels andalusos, ja que consideraven que hi havia fora de joc. Mateu Lahoz ha donat la jugada per correcta. El matalasser Cani ha tingut el 2 a 3, però aquest cop, el porter camerunès ha respost amb una bona aturada.

stats