Apunts blaugranes
Esports 19/06/2011

La lesió del capità

2 min
La lesió del capità

El capità del barça no descansa gaire. Carles Puyol no deixa de treballar fort per estar totalment recuperat per a l'inici de la temporada oficial, quan el Barça es veurà les cares amb el Reial Madrid en la Supercopa estatal, i per això combina alguns dies de descans amb intenses sessions de recuperació. Puyol fa exercicis de musculació i aviat podrà començar a fer treball de camp.

El jugador va passar uns dies a Eivissa amb la seva parella, la model Malena Costa, però fins i tot durant aquest petit viatge va estar acompanyat pel preparador físic Juanjo Brau, amb qui va seguir treballant a l'illa. Brau s'ha convertit en un dels millors amics del capità, i va estar amb ell quan el jugador de la Pobla de Segur va passar per la sala d'operacions. A Eivissa, Puyol no va deixar de treballar, fins i tot a la platja.

Segons van informar ahir els serveis de premsa del club, Puyol esta acabant la primera fase del seu procés de recuperació, en la qual l'objectiu és muscular la cama lesionada. Aquesta fase s'ha d'acabar a finals de la setmana que ve. Si tot va segons les previsions, l'última setmana del mes de juny començarà a fer treball de camp de forma suau i progressiva. L'objectiu és que Puyol estigui en perfectes condicions per començar la temporada de competició oficial, tal com estableixen els terminis marcats després de l'artroscòpia a la qual va ser sotmès l'1 de juny. El 14 d'agost es juga el primer partit oficial, al Bernabéu.

Puyol va haver de passar pel quiròfan després de tres mesos de baixa a causa d'una tendinopatia al vast extern del genoll esquerre que se li va detectar després del partit contra el Racing al Camp Nou el 22 de gener. Des d'aquell enfrontament, el central blaugrana no va poder jugar fins al 15 d'abril en el partit de Lliga contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, en què va ser titular per sorpresa i no va acabar el partit.

Des d'aquell dia, Guardiola va anar dosificant el seu defensa central, que finalment va poder participar en els dos partits de la semifinal de la Lliga de Campions contra el Madrid. Puyol, però, no va poder ser titular en la final de la Lliga de Campions de Wembley, tot i que va entrar uns minuts a la gespa. A la cerimònia va preferir cedir el privilegi d'aixecar la Copa de Campions a Abidal, malgrat que li pertocava fer-ho com a capità. L'1 de juny Puyol va ser sotmès a una artroscòpia pel doctor Ramon Cugat i se li va extreure del genoll esquerre un cos lliure cartilaginós provinent de la tròclea femoral.

stats