Barça
Esports 08/06/2013

Leo Messi reapareix en l'empat de l'Argentina contra Colòmbia: "No estic bé, feia temps que no jugava"

El davanter del Barça ha començat el partit a la banqueta i ha disputat els últims 36 minuts

Efe

Buenos AiresLeo Messi, que aquest divendres ha rebut l'alta mèdica, ha reaparegut aquesta matinada amb la selecció de l'Argentina, que no ha passat de l'empat contra Colòmbia (0-0). El davanter del Barça ha començat el partit a la banqueta i ha disputat els últims 36 minuts. L'àrbitre ha anul·lat dos gols d'Agüero i, per tant, el marcador no s'ha mogut.

Després de jugar una de les eliminatòries sud-americanes del Mundial de Brasil 2014 a l'estadi Monumental, de Buenos Aires, Lionel Messi ha dit que li feia falta ritme futbolístic per rendir al màxim en la selecció argentina. "No estic bé, feia molt temps que no feia futbol i després d'estar dos mesos aturat, amb Alejandro [Sabella] vam dir que el millor era que entrés en el segon temps".

L'estrella argentina, que per primera vegada en l'era Sabella no ha estat titular, ha tingut poca acció després de l'alta mèdica per part del FC Barcelona, després de patir una elongació al bíceps femoral de la cama dreta.

En la seva anàlisi de l'empat davant Colòmbia, Messi ha assegurat que "Ospina ha estat la figura del partit" i després ha explicat la discussió que ha tingut amb l'àrbitre veneçolà Marlon Escalante sobre el gol anul·lat a Sergio Kun Agüero.