Esports 10/04/2017

L'Atlètic Balears s'alia amb l'Atlètic de Madrid

El club blanc-i-blau signa un conveni de col·laboració amb el madrileny per formar jugadors i professionalitzar les àrees de l'entitat

Ara Balears
1 min
Messow, Bestard, Carmona i Volckmann.

Palma"L'Atlètic Balears és l’Atlètic de Madrid a les Illes", amb aquesta contundència, Rafael Carmona, director de l'àrea de convenis de l'Atlètic de Madrid, ha presentat l'acord al qual ha arribat el club madrileny amb l'Atlètic Balears. Un conveni de col·laboració que permetrà formar jugadors i professionalitzar les àrees de l'entitat blanc-i-blava.

El president de l'Atlètic, Ingo Volckmann, ha estat l'encarregat de descobrir la placa que acredita l'acord. L'alemany –que ha destacat la seva alegria per treballar amb un club "molt gran que ens pot ajudar molt"– ha estat acompanyat per Rodrigo Rettori, intermediari que ha fet possible l'acord; per Patrick Messow, director esportiu blanc-i-blau, i per Miquel Bestard, president de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

El director esportiu del club, Patrick Messow, ha agraït la feina de Rodrigo Rettori com a intermediari en la negociació d’aquest nou conveni i ha valorat molt positivament aquest acord: “És una passa per millorar i professionalitzar el planter. És un plaer fer feina amb un dels millors clubs d’Europa. La idea és aprendre i fer feina junts”.

stats