Futbol

Laporta afirma que són "una pinya" amb Koeman durant els actes de la Diada

El Barça i l'Espanyol han participat en l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova

2 min
L'ofrena floral del Barça durant la Diada

Barcelona12 anys després, Joan Laporta ha tornat a participar en una Diada Nacional de Catalunya com a president del FC Barcelona. Laporta ha protagonitzat la tradicional ofrena floral del Barça i altres entitats davant el monument a Rafael Casanova per la Diada de Catalunya, acompanyat per bona part de la seva directiva i esportistes de La Masia. De fet, ha aprofitat l'acte per parlar de política afirmant que espera que la Diada "també sigui un dia reivindicatiu perquè el president Puigdemont i els altres exiliats puguin tornar a Catalunya i viure amb normalitat, i perquè s'acabin totes les causes contra els represaliats per l'1 d'Octubre".

Quan li han preguntat per l'actualitat esportiva, després del creuament de declaracions amb Ronald Koeman, Laporta ha volgut calmar les aigües dient: "Som una pinya. Koeman està molt bé i molt motivat perquè sap que des del club li donem tot el suport i té tot el nostre respecte. Hem de mirar cap endavant perquè venen partits molt complicats i estic segur que tot sortirà bé perquè som una pinya, tant al vestidor com en les relacions dels entrenadors amb la junta directiva; anem tots en la mateixa direcció i estem molt motivats".

Sobre els últims gols de Leo Messi amb la selecció argentina, que el situen com el màxim anotador en una selecció sud-americana per sobre de Pelé, Laporta ha expressat el seu "afecte" per l'exblaugrana. "Tenim un agraïment enorme per sempre a Leo Messi i els seus èxits individuals ens els fem nostres i ens n'alegrem per ell. Dels seus èxits individuals, per descomptat, el Barça se n'alegra", ha subratllat.

L'ofrena floral de l'Espanyol per la Diada.

L'Espanyol, amb els seus capitans

L'Espanyol també ha participat en l'habitual ofrena floral al monument de Rafael Casanova. El conseller delegat, Josep Maria Durán, s'ha mostrat satisfet per la "nodrida representació" del club en l'acte. "Hem comptat amb els capitans, gent del futbol de base i també de les diferents entitats que envolten l'Espanyol", ha dit en referència al capità del primer equip David López, les capitanes del femení Cristina Baudet i Anaïr Lomba, els consellers Mao Ye i Rafa Marañón, representants de la Federació de Penyes i també futbolistes del planter i de l'Special. Altres entitats, com el Joventut de Badalona o clubs de futbol com l'Europa o el Sant Andreu, també han participat en l'acte.

stats