Esports 11/06/2021

Per a Kroos, el millor capità s'ha quedat a casa: l'Eurocopa en tres tocs

2 min
Toni Kroos

BarcelonaEls tres tocs del dia de l'Eurocopa.

Estrena amb un gol inaugural deslluït

El central del Juventus Merith Demiral va tenir l’orgull de ser el primer futbolista a marcar un gol en la present edició de l’Eurocopa. L’inconvenient, però, és que el defensor turc se’l va marcar en pròpia porteria després de desviar desafortunadament al fons de la xarxa una centrada del jugador del Sassuolo Domenico Berardi. Mai abans Turquia havia disputat el primer partit de l’Eurocopa i la cara del pobre Demiral era un poema després de veure com situava el seu equip per sota en el marcador contra Itàlia. Amb tot, un gol deslluït per encetar un mes ple de futbol amb les primeres espases continentals en acció. Menys accidentat va ser el primer gol de l’última edició del torneig, quan Olivier Giroud va avançar França contra Romania.

Quin país és favorit per a Robert Martínez?

Tot i que moltes travesses situen França com una de les màximes favorites a guanyar el torneig després d’endur-se el Mundial el 2018, el tècnic de Balaguer Robert Martínez no ho veu així. Per al seleccionador de Bèlgica, la màxima candidata a aixecar el títol és la selecció anglesa. “Si hem de parlar d’una única favorita clara, és Anglaterra. Pel fet que pot jugar sis dels set possibles partits de la competició al seu estadi [Wembley]. Tal com s’ha de treballar en grup i seguint els protocols mèdics, això suposa un gran avantatge”, va defensar a la Cadena SER. 

El millor capità per a Kroos no és a l’Eurocopa

Toni Kroos va dir ahir en una compareixença de premsa amb la selecció alemanya que el “millor capità” que ha tingut al llarg de la seva carrera és Sergio Ramos. Sense mullar-se gaire sobre si la renovació del central andalús amb el Reial Madrid arribarà a bon port, Kroos va afirmar que ha “gaudit molt” durant vuit anys amb Ramos i que espera que segueixin sent companys “molts anys més”. Mentrestant, el defensor blanc té tot el temps del món per seguir amb el seu estira-i-arronsa particular amb Florentino per si renova o no, ja que Luis Enrique no se l’ha emportat a l’Eurocopa. 

stats