Barça

Koeman tanca files amb els seus jugadors

1 min
Ronald Koeman durant el Sevilla-Barça de l'anada de les semifinals de la Copa

Ronald Koeman va marxar del Sánchez Pizjuán més decebut que empipat malgrat que el resultat de 2-0, sense haver marcat lluny de casa, deixa l’eliminatòria ben complicada. “Hem jugat bé, hem tingut bones oportunitats i hem pogut obtenir un millor resultat. El 2-0 és un resultat molt dolent i no reflecteix el que s’ha vist a la gespa”, va lamentar. 

El tècnic, que fins i tot va defensar Umtiti, va voler posar en valor el desgast dels seus jugadors: “L’equip sempre ha lluitat, en cada moment del partit. Hem jugat bé i ho hem fet contra un equip molt físic. Hem disposat de bones oportunitats i hi ha hagut un penal que no ens han assenyalat...”, va dir, en relació amb l’acció de Jordi Alba en què els blaugranes van reclamar un penal que pot deixar marge a la interpretació. Va sorprendre la rapidesa amb què Mateu Lahoz va decidir que era falta a tocar de l’àrea: ni tan sols va revisar l’acció. 

De Jong confia en la remuntada

“És molt dur perdre a l’anada 2-0 i sense haver pogut marcat fora de casa, que hauria sigut molt important. Però encara queda la tornada. No hem perdut la fe en poder marcar. Ja hem demostrat aquesta temporada que estem forts mentalment, però no ha pogut ser”, va valorar per la seva banda Frenkie de Jong en declaracions a Barça TV. “Creiem que li podrem donar la volta a l’eliminatòria”, va concloure el neerlandès. 

stats