Barça
Esports 01/02/2021

Koeman: "S'ha intentat fer mal a Messi i al Barça"

El tècnic blaugrana diu que si la filtració s'ha produït des del club, "aquesta persona no hauria de tenir futur al Barça"

i
Albert Nadal
2 min
Ronald Koeman

Ronald Koeman no va dubtar en sortir en defensa de Messi i no es va mossegar la llengua sobre la filtració del contracte de l’argentí. “Això s’ha fet amb molt mala intenció. S’hauria de respectar més Messi, per tot el que ha fet pel futbol. És un guanyador. Ja heu vist el partit que ha fet avui. Tot i el que ha sortit sobre el seu contracte, s’ha centrat en fer un bon partit”. El neerlandès no va dubtar en ser rotund amb qui hagi fet arribar el contracte de Messi a la premsa: “Si la filtració ha sortit de dins del club, em semblaria molt malament. Des del club s’ha d’ajudar els jugadors, els entrenadors... Si ha sortit de dins del club, aquesta persona no hauria de tenir futur al Barça”.

Per a Koeman és absurd vincular la remuneració de Messi amb la situació econòmica crítica del Barça. “No entenc que s’associï el seu contracte a la paraula ruïna... Fa molts anys que Messi demostra la seva qualitat i ha ajudat molt aquest club a ser més gran i guanyar títols”, va etzibar. “¿Si tot això afecta el seu futur? No ho sé... S’ha d’intentar saber com això ha sortit a la premsa. No entenc com poden sortir coses així... Això és per fer mal al Barça, a Messi...”, va afegir el neerlandès.

“Messi és una llegenda”

En un vestidor encara en procés de ser una pinya -i, per aconseguir-ho, els triomfs són un bàlsam-, va ser significativa l’abraçada dels seus companys a Messi després de l’1-0. Griezmann també va defensar l’argentí després del partit: “Quant val Messi? Quina pregunteta... Messi és una llegenda. Tant de bo puguem seguir comptant amb ell”.

stats