Barça
Esports 06/03/2021

Koeman s'anima amb la Lliga

El tècnic, que es desfà en elogis cap als joves, promet lluitar pel campionat fins al final

2 min
Ronald Koeman donant instruccions durant el partit contra l'Osasuna

Ronald Koeman va arribar al Barça amb el compromís de confiar en els futbolistes joves. A l’equador de la seva primera temporada com a entrenador blaugrana, el neerlandès per necessitat, però també per convicció, està revitalitzant l’equip amb l’empenta dels jugadors més joves. “Estem orgullosos que els nois joves i del planter estiguin tenint minuts. Es mereixen tenir oportunitats. Estic content per l’Ilaix, l’Ansu, el Riqui, el Pedri, el Mingueza, l’Araujo... Soc un entrenador que penso que s’ha de comptar amb els joves, representen el futur del club”, va sintetitzar el tècnic després del partit. 

A banda de lloar el talent dels més joves, Koeman també va marxar molt content del triomf a El Sadar. Malgrat no voler insistir gaire en si avui seguirà amb atenció el derbi madrileny entre el Madrid i l’Atlètic al Wanda, el tècnic es va deixar anar amb un missatge ple d’optimisme: “Nosaltres hem guanyat i després d’aquest resultat, estic convençut que hi ha Lliga fins al final”. Un declaració d’intencions en tota regla i que mostra la metamorfosi de l’equip després d’una setmana plena de bones sensacions arran de la remuntada a la Copa. El neerlandès va repartir elogis per al seu equip en general, però el nom de la nit va ser el d’Ilaix Moriba. “Ha fet un golàs en un partit complicat i el seu gol ha servit per sentenciar-lo. Sempre que surt a jugar aporta alguna cosa diferent. És un noi fort per la seva edat i que ens ajuda. S’està guanyant espai al primer equip”. 

Ilaix: “Això no s’oblida”

La jove perla del planter no va amagar la seva emoció per haver marcat el seu primer gol amb el primer equip. “Això no s’oblida mai”, va dir, alhora que va tenir un rècord per al seu “germà” Ansu Fati, lesionat de llarga durada i que també es va estrenar a la Lliga amb el Barça a El Sadar el curs passat. Ilaix també va revelar que Messi li havia aconsellat sumar-se a l’atac sense por i li va agrair l’assistència del gol, tot i que bona part del mèrit va ser seu.

stats