Futbol

Koeman lloa Dembélé i demana la seva continuïtat

El tècnic excusa el seus jugadors pel "cansament" dels internacionals, però també fa autocrítica

1 min
Ronald Koeman

BarcelonaRonald Koeman va sortir a la sala de premsa alleugerit pel triomf i, malgrat excusar-se en el cansament dels jugadors internacionals, també va fer autocrítica pel joc mostrat pel seu equip. “Des del principi del partit he vist el Barça una mica lent, una mica cansat. Els jugadors no són màquines i molts venien de jugar amb les seves seleccions. Però és cert que ens ha faltat energia a la primera part. No teníem el control del partit. Per això hem canviat el sistema a la segona part. I, de mica en mica, hem millorat. Però crec que l’equip, sense desmerèixer el Valladolid, no ha demostrat el nivell d’altres partits. Però també s’ha de saber patir. L’equip ha demostrat que sense jugar bé també és capaç de guanyar partits”.

El triomf manté el Barça molt viu en la lluita pel títol de la Lliga, en què els blaugranes depenen de si mateixos. En aquest sentit, el tècnic, tot i que va insistir que l’equip no va mostrar el “seu millor nivell”, va afirmar que veu els seus jugadors “capacitats per guanyar tots els partits”.

Koeman, que no va voler entrar a valorar les mans d’Alba a l’àrea en què el Valladolid va demanar insistentment penal, va enviar un missatge especial cap a Ousmane Dembélé: “M’agradaria que es quedés, és un jugador important. Avui ho ha demostrat amb el joc i el gol. L’evolució d’aquesta temporada és molt bona. La clau és que ha millorat físicament i ha pogut jugar molts partits seguits”. L’extrem francès acaba contracte el 2022 i aquest estiu serà decisiu per al seu futur.

stats