Futbol

Koeman: "Em veig sent l'entrenador la temporada que ve"

El tècnic blaugrana afirma que està "tranquil" i que ha quedat amb Laporta per parlar quan s'acabi la temporada

2 min
La Copa que es juga Koeman

Barcelona"El president Laporta m'ha mostrat la seva confiança des del primer dia. Estic tranquil, tinc contracte per a la temporada que ve i em veig seguint sent l'entrenador. No necessito que [Laporta] surti a parlar públicament sobre el meu futur. En dues setmanes s'acaba la temporada, hem quedat per parlar i el president és qui m'ha de dir llavors si no segueixo. Quan s'acabi la temporada, serà el moment de reunir-nos i analitzar l'any", ha dit Ronald Koeman sobre el seu futur a tres partits per al final d'una Lliga que, ara mateix, qui té més a tocar és l'Atlètic de Madrid. "Lluitarem per guanyar la Lliga fins a l'últim segon. No està a les nostres mans, però no podem cometre cap més errada", ha dit també el neerlandès, abans de visitar aquest dimarts el Llevant (22 h, Movistar LaLiga).

Koeman ha insistit en defensar la seva feina al Barça, malgrat que el record més recent passa per les dificultats que va tenir l'equip dissabte contra l'Atlètic de Madrid. "No es pot analitzar tot en funció del resultat. Si entra un penal, soc bon entrenador. I si no entra, no ho soc? Hem de saber d'on venim, l'aposta que hem fet per jugadors molt joves. Contra l'Atlètic teníem dos nois de 18 anys al mig del camp i dos de 20 a la defensa. Tot això s'ha de tenir en compte. Vam guanyar un títol [la Copa] i ara lluitarem les tres jornades que queden per la Lliga. Però jo no puc guanyar batalles contra la premsa o contra la gent. M'interessa el que pensen els que treballen cada dia amb mi".

A l'entrenador holandès també li han preguntat per la polèmica arbitral del Madrid-Sevilla. "Si hi ha algú que no ha de parlar dels àrbitres soc jo", ha dit amb sorna Koeman. "Si el Madrid pensa que va sortir perjudicat, és el seu problema. El que sí que penso, però, és que els entrenadors no entenem el criteri sobre quan es xiulen o es deixen de xiular les mans. És una cosa que passa aquí, però també en altres països".

stats