ESQUÍ DE MUNTANYA
Esports 26/02/2015

Kilian Jornet competeix aquest cap de setmana en el trofeu Marmotta, la tercera cita de la Copa del Món

L'atleta de la Cerdanya participarà dissabte i diumenge en les proves individual i esprint

Ara
2 min
Kilian Jornet, en acció / ISMF PRESS OFFICE

BarcelonaKilian Jornet torna a la competició d'esquí de muntanya aquest cap de setmana amb la disputa de la tercera cita de la Copa del Món. Es reprèn la competició després de l'aturada per la celebració dels Mundials celebrats a Verbier, en els quals Jornet va penjar-se dos ors en la prova individual i en la 'vertical race'.

"Estem en l'equador de la temporada i fins ara les sensacions han estat molt bones. Tinc ganes de seguir al mateix nivell que fins ara encara es comenci a notar el cansament després de tantes competicions", declarava Jornet. El trofeu Marmotta serà la tercera cita de la Copa del Món i se celebrarà aquest cap de setmana a Val Martello (Itàlia). Jornet arriba a la prova posicionat al capdavant del rànquing general d'aquesta competició. L'atleta espera amb ganes aquesta segona part de la temporada participant a la prova individual i en l'esprint en aquesta ocasió.

Kilian explica: "En aquesta cita intentaré estar al podi en la individual i aconseguir punts en la prova d'esprint. Serà una prova tècnica amb una gran organització. Ja hem corregut aquí altres vegades, en un país amb una gran afició". La competició començarà dissabte (9 hores) amb la cursa individual, que té un recorregut total de 15 km amb quatre pujades, tres baixades i dos trams a peu, amb un desnivell positiu total de 1.677 metres.

El dia següent a les 10 h Kilian queda citat novament per disputar la prova d'esprint. En aquesta ocasió els atletes hauran de superar un recorregut total d'un km, amb dues pujades, una baixada i un tram a peu amb un desnivell positiu total de 80 m. Malgrat els bons resultats de l'atleta en aquesta temporada, Kilian s'enfrontarà de nou amb els grans esquiadors internacionals com els italians Robert Antonioli o Damiano Lenzi així com el francès Xavier Gachet. Respecte als seus competidors Jornet comenta: "És una pena que Anton Palzer s'hagi lesionat, està sent la sensació aquest any. Malgrat tot, el nivell està sent altíssim i segur que una vegada més serà una gran batalla".

stats