Publicitat
Publicitat

ESPANYOL

Els jugadors del futbol base de l'Espanyol que renunciïn a firmar el contracte de formació deixaran el club

El president del club, Joan Collet, va anunciar la mesura el juny passat i de moment, 15 jugadors ja han signat aquest contracte

Els jugadors del futbol base de l'Espanyol que renunciïn a firmar el contracte de formació que els ofereix el club deixaran de formar part de la disciplina blanc-i-blava. Aquesta mesura, comunicada pel president, Joan Collet, el juny passat en roda de premsa, està tutelada i gestionada pels responsables del futbol de base del club.

D'aquesta manera, el club farà que abandonin el club els jugadors del planter que no accedeixin a signar el contracte de formació i que, segons l'entitat, "no responguin explícitament a la confiança feta per part de l'Espanyol en la seva formació personal i futbolística".

Segons l'Espanyol, aquesta mesura "es porta a terme per assolir la garantia que tots els jugadors que pertanyen al futbol base blanc-i-blau expressin la confiança recíproca que el club mostra en ells al dedicar-los recursos, temps i formació com a persones i esportistes".

De moment, l'Espanyol ja té signats més de 15 contractes d'aquest tipus amb jugadors que els responsables del futbol base consideren "prioritari i molt positiu que se segueixin formant a la Ciutat Esportiva Dani Jarque"

De moment s'ha donat un cas d'un jugador que ha renunciat a signar aquest contracte, Rodrigo Sánchez Rodríguez, jugador de l'Infantil A. Segons el club, el futbolista ha deixat ja la disciplina blanc-i-blava. "El club seguirà aplicant aquesta mesura amb tots aquells futbolistes que no corresponguin a la confiança i aposta per ells de l'entitat", explica l'Espanyol.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF