Publicitat
Publicitat

LLIGA DE CAMPIONS

Gabi, jugador de l'Atlètic de Madrid: "Diego Costa és un jugador decisiu per a nosaltres, vital, com Messi al Barça"

El jugador ha dit que el partit contra el Barça serà "molt important per a la història del club"

Gabi, jugador de l'Atlètic de Madrid, ha estat l'encarregat de parlar davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del partit contra el Barça. "El partit es decidirà per petits detalls, però no serveix per a res assajar penals", ha comentat.

"L'afició serà vital. Que vinguin a animar l'equip ja que serà un partit molt important per a la història del club", ha dit Gabi, que ha explicat que està "il·lusionat, igual que tota la plantilla". "Ens hem guanyat el dret a aconseguir això, a que a la sala de premsa hi hagi 200 periodistes".

Preguntat sobre com arriba l'equip al tram final de temporada, Gabi ha comentat: "Estem en el millor moment de les nostres vides. Cap jugador està cansat, tots tenim ganes d'acabar la temporada com l'hem començat. Hem il·lusionat a la gent i això és molt important per al club".

Sobre com arriba Diego Costa al partit, Gabi ha explicat: "Diego Costa és un jugador molt ambiciós, però ha d'estar bé, segur que fa el màxim. Cal saber en quines condicions arriba al partit. Diego Costa és un jugador decisiu per a nosaltres, vital, com Leo Messi al Barça. Però si no hi és ens en sortirem igual".

Gabi, que ha explicat que no han preparat "cap marcatge especial per a Messi ni per a Neymar", ha assegurat que si l'argentí del Barça no ha tingut tantes ocasions de gol en els partits en què han enfrontat al Barça i a l'Atlètic de Madrid és gràcies "a la feina de la defensa".

Històries de superació esportiva