Esports 15/05/2018

L'entrenador Juan Arsenal deixa el Formentera

"Prenc la decisió per motius personals, perquè la meva situació familiar no em permet continuar a Tercera Divisió", ha dit

Juanmi Mas
1 min
L'Entrenador Juan Arsenal i el president Xicu Ferrer

PalmaDesprés de la desfeta toca aixecar-se, i aquest dimarts els mitjans de comunicació han estat convocats a la sala de premsa del Camp Municipal d'Esports de Formentera, on ha comparegut Xicu Ferrer, president del Formentera, per informar-los sobre la planificació de la temporada 2018-2019.

El president ha anunciat que l'entrenador Juan Arsenal deixa l'equip i ha agraït la tasca que ha fet el tècnic en la segona volta de lliga.

"Prenc la decisió de no continuar per motius personals i familiars. Vaig venir amb la il·lusió de mantenir l'equip a Segona B, però no és possible, la meva situació familiar no em permet continuar a Tercera Divisió", ha dit Arsenal.

El Formentera torna a ser un equip de Tercera Divisió. El cap de setmana passat desaprofità la seva última bala per aferrar-se a la categoria de bronze del futbol espanyol. El conjunt dirigit per Juan Arsenal va malgastar dues clares ocasions per avançar-se en el marcador i evitar el descens directe, cosa que hauria aconseguit en cas de victòria. Finalment va acabar rendit contra el Peralada (3-0) i el Formentera jugarà la pròxima temporada a la Tercera Divisió balear.

stats