Barça
Esports 08/07/2011

Jorge Messi: "Leo ho està passant malament"

El pare del futbolista argentí ha explicat que allò que més el molesta són els comentaris dels periodistes argentins perquè "embruten el joc" i "no cuiden el seu equip"

Redacció
2 min
Leo Messi surt del camp amb cara de circumstàncies després d'empatar a 0 amb Colòmbia.

BarcelonaJorge Messi, el pare de l'internacional argentí Leo Messi, ha afirmat que el seu fill "ho està passant malament" i ha reconegut que "no està mostrant un bon nivell a la Copa Amèrica", en què Argentina ha empatat els dos partits que ha disputat, contra Bolívia (1-1) i Colòmbia (0-0).

En declaracions a l'emissora Radio 10, el pare del jugador ha opinat sobre la discussió que Leo va mantenir amb el seu company Nicolás Burdisso i ha dit que són coses que "passen al futbol" i que "sempre hi ha discussió al futbol, fins i tot en els partits d'amics".

A la vegada, Jorge Messi ha comentat que "la gent és lliure d'opinar el que vulgui", però ha aclarit que allò que més el molesta és què diu la premsa. "Creen situacions que ningú no espera. Embruten el joc. La premsa argentina pot criticar, perquè és lògic i Argentina està jugant malament, però hauria de cuidar una mica més al seu equip", ha dit.

Sobre les crítiques que rep el seu fill, explica que hi ha "enveja" i davant les acusacions que no canta l'himne "als quatre vents", ha assenyalat que això depèn de "la personalitat de cadascú".

"És la primera vegada que el xiulen. Ho porta malament perquè quan va arribar al país fa uns dies el van rebre d'una forma que no esperava, la gent l'animava i també quan van començar els amistosos. Això és molt dur. L'estadi de Colón imposa una pressió terrible", ha dit respecte l'estadi de Santa Fe on es va jugar el partit contra Colòmbia.

Sobre les comparacions entre Leo i Diego Maradona, el pare del futbolista del Barça ha manifestat que a Argentina sempre es comparen les coses i que "Diego és incomparable".

"Leo està fent el seu camí i, a més, no sé què significa carregar-se l'equip a les espatlles. És insultar o cridar a tots els companys? El meu fill té un altre caràcter. És fort tot i que molts no ho sàpiguen. Diego té un caràcter diferent al de Leo", ha aclarit Jorge Messi.

Respecte a la situació del jugador al seu club, el Barça, ha indicat que allà hi ha un altre ambient i que hi ha un equip format des de fa anys. "La selecció no pot concretar això. Jugar una Copa Amèrica al teu propi país és una pressió terrible", ha dit.

stats