BARÇA
Esports 07/02/2013

Jordi Alba: "La renovació de Messi és una bona notícia. És el millor del món i, si no passa res, de la història"

El lateral català ha afirmat que "no juguem normalment a les 12, però no és cap inconvenient"

Ara
1 min
Jordi Alba, en roda de premsa

BarcelonaEn roda de premsa, Alba ha comentat que "la renovació de Messi és una bona notícia per a tot el barcelonisme. És el millor del món i, si no passa res, de la història". Segons el lateral, "vaig patir Messi com a rival i un cop ets company seu et treus un pes de sobre. Veus com treballa i és increïble". De Messi ha afegit que "és una gran persona, un noi normal que ho ha guanyat tot però és molt humil". Sobre les declaracions del madridista Callejón sobre Messi, Alba ha dit que "ningú va veure res del que va dir Callejón".

Sobre el proper partit de Lliga, Alba ha dit que "no juguem normalment a les 12, però no és cap inconvenient. Alguns hem jugat a Segona a les 12, no passa res". El lateral ha reconegut que "ara arriba un mes de febrer molt intens. L'equip està capacitat per anar competició a competició".

Alba ha parlat sobre els casos de racisme en el futbol i ha afirmat que "mai és agradable. Si un company vol abandonar la gespa en una situació així hauria de veure com reacciono, no m'ha passat mai". Sobre un altre cas polèmic, el dopatge, Alba ha dit que "no he vist mai res estrany, no en puc parlar".

Finalment, Jordi Alba ha dit que "cal donar més importància als altres clubs, no només Barça o al Madrid. Ara l'Atlètic és el segon classificat".

stats