Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 09/10/2022

James Nnaji, un projecte de futur que impacta en el present: l'Instant Replay de l'ARA

El pivot nigerià va estar quatre anys sense veure la seva família

2 min
James Nnaji

BarcelonaJames Nnaji, el jugador nigerià de tan sols 18 anys que va estar quatre anys sense veure la seva família, va ser el gran protagonista de la victòria del Barça a la pista del Carplus Fuenlabrada. El pivot, que acaba de renovar contracte fins al 2027, va sumar 8 punts, 6 rebots i 3 taps en un partit marcat per la bona defensa de l'equip blaugrana, que dijous s'haurà de tornar a enfrontar al Reial Madrid.

Kyle Guy durant el partit de dissabte

Kyle Guy, un anotador amb carisma

Kyle Guy connecta tan bé amb la cistella rival com amb els aficionats. L’escorta del Joventut de Badalona va anotar 16 punts contra el Río Breogan. Minuts després de la primera victòria de la temporada a la Lliga Endesa encara continuava fent selfies amb els aficionats verd-i-negres. El club va haver d’anar-lo a rescatar perquè sense ell Carles Duran no podia iniciar la xerrada postpartit al vestidor.

Els jugadors del Baxi Manresa, a Sevilla

Equipacions d’urgència cap a Sevilla

La companyia aèria que va traslladar el Baxi Manresa fins a Sevilla va perdre les maletes de l’expedició, on hi havia les equipacions de joc. El president Jordi Serracanta va ser l’encarregat de fer arribar a l’equip bagenc el seu segon equipatge blanc. El Betis es va veure obligat a utilitzar la seva segona equipació, però es va acabar enduent la victòria en un final a cara o creu decidit en els últims 90 segons.

Dusan Miletic

Sense concentració no hi ha paradís

Tres partits, tres derrotes. El Bàsquet Girona no va poder estrenar-se a la pista del Monbus Obradoiro. Aíto García Reneses és conscient que l’equip està en període de construcció i que la majoria dels seus jugadors no tenen experiència a la competició, però l’entrenador vol posar l’accent en algunes errades de concentració contra un rival que va veure la cistella com una piscina: 15/32 triples.

stats