Esports 14/03/2019

L'Iberojet Palma perd el minipartit més important

Els homes de Fèlix Alonso varen caure a Son Moix per 71-86 davant el TAU Castelló en la repetició dels darrers 15 minuts i 40 segons

PalmaL'Iberojet Palma Bàsquet va perdre aquest dimecres al vespre l'oportunitat de ficar-se en posicions de play-off d'ascens a l'ACB. Va perdre contra el TAU Castelló per 71-86 en la repetició dels darrers 15 minuts i 40 segons de partit.

Els de Fèlix Alonso començaven la represa del partit frescos, però no acabaven de trobar-se còmodes amb el seu joc d'atac. Els catellonencs varen ser els primers a obrir la llauna amb la primera cistella i el marcador es mantenia amb un 50-58 durant moltes possessions, però una empenta final en els darrers instants del període amb un triple de Kristaps Gluditis inclòs tancà el tercer quart del partit amb un resultat de 58-60.

El darrer període es va iniciar amb optimisme amb un Iberojet Palma a l'alça que arribava a igualar el matx en els primers minuts. Però a partir d'aquí el partit només va tenir un protagonsita, el TAU Castelló, que va trobar bones situacions de tir que no va perdonar i va imposar un parcial que obrí diferències en el marcador (61-71 a 5 minuts i 39 segons per al final).

El conjunt mallorquí ho intentava i es va acostar tímidament, però de nou l'encert exterior dels valencians aparegué per fer mal a la defensa mallorquina i ampliar durament l'avantatge fins a arribar al 71-87 final.