Esports 07/01/2018

El Noia deixa el Barça sense liderat i el Citylift Girona jugarà la Copa

El Voltregà conquereix la Corunya, i el Reus guanya el Lleida

T.p.

BarcelonaEl Citylift Girona s'ha convertit en l'últim classificat per jugar la fase final de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins després d'imposar-se per 4-6 a la pista del Vendrell en una jornada en què el Barça ha perdut una gran oportunitat de recuperar el liderat gràcies al triomf del Voltregà a la Corunya (2-3).

Al Palau Blaugrana, el Barça ha punxat contra un gran Noia Freixenet (2-2). Pau Bargalló ha obert el marcador, però Arnau Xaus ha empatat. Bargalló, altra vegada, ha fet el 2-1 en un primer temps obert. El segon, en canvi, no ha vist gols fins a l'últim minut, quan Aleix Esteller ha fet un 2-2 que deixa el Barça en la segona posició. El triomf, en canvi, hauria permès als blaugrana recuperar el liderat, ja que el Liceo ha caigut a casa amb el Voltregà. Edu Lamas ha fet el 0-1, però els osonencs han reaccionat amb els gols d'Ignasi López i Xavier Armengol i la sentència de Gerard Teixidó al final del partit. Edu Lamas ha fet el 2-3 a falta de pocs segons, però el Liceo seguirà liderant la classificació amb 39 punts, un més que el Barça.

Exhibició gironina

La Copa del Rei, doncs, ja sap qui són els vuit finalistes per a la fase final del 22 al 25 de febrer. Amb el Lloret classificat com a amfitrió, faltava saber l'últim equip que s'unia al Liceo, al Barça Lassa, al Reus Deportiu, al Noia Freixenet, a l'ICG Software Lleida i a l'Igualada. En un duel directe, ja que el triomf classificava l'equip del Baix Penedès, l'equip de Ramón Benito ha derrotat el Vendrell i ha obtingut la classificació. Marc Palazón i Raúl Pelicano han situat el 0-2 de sortida, però Jordi Ferrer ha retallat distàncies. David Gelmà ha fet l'1-3, i Cristian Rodríguez, el 2-3. A la segona part, el Girona ha trencat el partit amb els gols de Marc Palazón i Raúl Pelicano (2-5). Cristian Rodríguez, de penal, ha fet el 3-5 i David Gelmà ha sentenciat a vuit minuts per al final amb el 3-6. Cristian Rodríguez, altra vegada, ha fet el 4-6 definitiu a falta de 4 segons.

En un dels partits atractius de la jornada, el Reus Deportiu ha derrotat el Lleida per 3-1. Jordi Creus ha fet el 0-1, però en tres minuts el Reus ha reaccionat amb gols d'Àlex Rodríguez, Albert Casanovas i Romà Bancells. El Reus consolida així la tercera posició, al davant del Noia i l'ICG Lleida. L'Igualada ocupa la sisena posició després de guanyar per 0-3 a la pista del Lloret, amb dos gols d'Oriol Vives i un de Sergi Pla.

Triomf de l'Arenys de Munt

A la part baixa de la classificació, el CP Vic ha patit una dura derrota per 5-1 a la pista de l'Alcoi. L'Arenys de Munt i el Palafrugell, per la seva part, han jugat un partit directe amb triomf local. Xavier Aldrich ha fet el 0-1, però els maresmencs han reaccionat amb les dianes d'Aleix Domènech i Jordi Illa. David Carles ha fet el 2-2, i Aleix Domènech, el 3-2, que permet a l'Arenys superar el Palafrugell, ara penúltim, a la classificació. El cuer, l'AsturHockey, ha caigut a la pista del Recam Làser Caldes, gràcies als gols de Xavier Rovira, Ferran Rosa i Pol Galbas.