Esports 17/03/2018

Pálmarsson dona el triomf al Barça Lassa a l'últim segon (29-30)

El Valladolid ha fet perillar la ratxa de 149 partits sense perdre del Barça

Palmarsson dona el triomf el Barça Lassa en el darrer segon (29-30)

BarcelonaPálmarsson ha donat la victòria (29-30) al Barça Lassa a l'últim segon de joc amb la transformació d'una falta després d'un partit en què el Recoletas Atlètic Valladolid ha brillat en defensa tot somiant a derrotar el líder de la Lliga Asobal.

El conjunt castellà s'ha aprofitat de tenir davant un Barça capficat pel seu partit europeu amb el Montpeller. Al minut 10, el Recoletas guanyava per 7-3, cosa que ha obligat Xavi Pascual a demanar temps mort. El Valladolid, però, ha seguit en ratxa i s'ha escapat fins al 12-7, tot i que llavors el Barça ha reaccionat i s'ha posat a dos gols (16-14). Al descans, però, el Barça perdia (18-14), i això posava en risc la ratxa de 143 partits de Lliga sense perdre.

A la segona part, l'equip de Xavi Pascual s'ha posat per davant (21-22), però no ha pogut trencar el partit. A falta de 20 segons, Diego Camino ha empatat, però el Barça ha forçat una falta que Pálmarsson, a l'últim segon, ha transformat.