El Barça Lassa derrota el Kiel amb un gol a 22 segons del final (26-25)

Els alemanys han dominat el segon temps, però la reacció catalana els ha superat

Efe
Víctor Tomás ha marcat el gol del triomf

BarcelonaEl Barça Lassa segueix líder del Grup A de la Lliga de Campions d'handbol després de derrotar aquest dissabte el THW Kiel alemany per 26-25 en un partit jugat al límit decidit pel el capità blaugrana Víctor Tomàs amb un gol a 22 segons per al final.

Han brillat tres homes, al Barça: Valero Rivera, Víctor Tomàs i el porter Gonzalo Pérez de Vargas, amb 17 aturades, acompanyat per una defensa en què Viran Morros i Cedric Sorhaindo han estat intractables en la segona part.

El Kiel ha creat molts problemes amb un gran patit del central Domagoj Duvnjak (7 gols) i la feina d'un eix central format pels pivots René Toft Hansen i Patrick Wiencek. Al descans, el Kiel, botxí del Barça l'última temporada, guanyava (10-13).

El Barça, però, ha sortit disposat a canviar la dinàmica del partit a la segona meitat, i tres parades seguides de Gonzalo Pérez de Vargas i ràpides accions d'Entrerríos, Valero Rivera (7 metres) i Víctor Tomás han igualat el matx (13-13, min 34 ). Encara que els alemanys, per mitjà de l'omnipresent Duvnjak, s'han tornat a avança (19-21), la resposta de l'equip de Pascual ha estat ràpida.

Una gran aturada de Gonzalo a un tret a boca de canó de Wiencek ha evitat que el Kiel s'avancés altra vegada, però Landin, amb tres parades consecutives, ha tornar el cop. La duresa visitant ha acabat amb dues exclusions gairebé consecutives (Toft Hansen i Zeitz). I a només 22 segons del final, una gran internada de Víctor Tomàs ha donat el segon triomf en dues jornades al Barça.