BUNDESLIGA
Esports 18/04/2015

El Bayern es recupera i no falla al camp del Hoffenheim (0-2)

Un gol de Rode abans del descans i un gol en pròpia porta de Beck tanquen una setmana complicat al club bavarès

Guardiola, durant el partit al camp del Hoffenheim

BarcelonaEl Bayern s'ha recuperat després de perdre a Porto, enduent-se els tres punts del camp del Hoffenheim (0-2). Els homes de Pep Guardiola caminen amb pas ferm cap al títol de lliga gràcies al gol de Sebastien Rode (39') abans del descans. El tècnic català ha donat descans a Thiago i Xabi Alonso, en un partit en que el rival ha aconseguit mantenir-se viu fins els darrers minuts. En el darrer minut, Beck, jugador local, s'ha marcat en pròpia porta. El Bayern ha viscut una setmana complicada per la dimissió del metge que portava més de 30 anys al club, Müller-Wohlfarth.

Als altres partits del dia, el Borussia Dortmund ha derrotat el Paderborn (3-0) i encara té opcions d'arribar a Europa. I el Bayer Leverkusen ha golejat el Hannover per 4-0, recuperant la tercera posició.