Esports 25/05/2012

"Per guanyar, cada jugador haurà d'estar al màxim nivell"

D.r. Jover
1 min

BARCELONA.Marcelo Bielsa, tècnic de l'Athletic Club, va comentar ahir en la roda de premsa prèvia al partit d'avui que un dels seus maldecaps serà aturar Leo Messi. "És un jugador que té solucions per a tots els problemes que se li presenten. Tractarem que no les trobi i que els nostres defensors el puguin aturar d'alguna manera", va etzibar ahir el tècnic argentí.

Els bascos, que disputaran la segona final de la temporada -la primera, la final de l'Europa League, la van perdre contra l'Atlètic de Madrid-, esperen aconseguir una competició que fa gairebé trenta anys que se'ls resisteix.

Bielsa no va voler donar pistes sobre l'onze inicial i va explicar que encara no el tenia decidit, però que "per guanyar cada jugador haurà d'estar al seu màxim nivell i l'organització de l'equip ha de ser precisa". L'exentrenador de l'Espanyol i de la selecció argentina, entre altres equips, va voler deixar clar que tot i no que ha guanyat la Lliga ni la Lliga de Campions, "el Barça segueix sent el millor equip del món" i va deixar clar que "poder jugar una final tan pròxima a la que es va perdre és una excel·lent oportunitat".

stats