Enbreu
Esports 10/01/2013

Un grup iranià s'interessa en les accions de l'Espanyol

1 min
Un grup iranià s'interessa en les accions de l'Espanyol

Sánchez Llibre ho nega

Ramon Condal i Daniel Sánchez Llibre estarien negociant amb un grup inversor iranià, establert al nord d'Europa, per la venda d'un important paquet accionarial de l'Espanyol, segons Mundo Deportivo . El grup inversor, que segons diverses fonts ha mantingut una reunió amb l'expresident, només accepta comprar si el paquet d'accions és d'un 40% del total del capital de l'entitat. Sánchez Llibre ha negat que estigui negociant vendre aquestes accions.

Les negociacions s'haurien aturat, ja que entre Sánchez Llibre i Condal no arriben al 40% que vol el grup iranià. Tots dos estarien buscant suport accionarial fora del seu entorn per intentar arribar a aquest 40% i satisfer el grup inversor, que segons ha consultat aquest diari té un interès real en una operació que suposaria l'entrada d'un important capital a un club amb greus problemes econòmics.

Longo podria marxar

En l'àmbit esportiu, l'Espanyol es planteja seriosament la sortida del davanter Samuele Longo durant aquest mercat d'hivern, cosa que podria accelerar-se després de l'arribada d'un davanter durant aquest mes de gener. Longo no entra gaire en els plans del nou entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre. El futbolista va arribar aquest estiu cedit per l'Inter de Milà i va jugar molt amb Pochettino.

Qui en canvi sembla que no marxarà és Simao Sabrosa, que ahir va afirmar en roda de premsa que se sent molt a gust al club, especialment després de l'arribada del tècnic Javier Aguirre. "Treballo de valent per treure l'equip del fons de la classificació", va dir.

stats