LLIGA ADELANTE
Esports 02/11/2014

El Girona defensa el liderat a la nova casa de Rubi

Els de Montilivi tenen dos punts més que el Valladolid, equip que aquesta temporada està entrenat pel que va ser tècnic gironí ara fa dos anys (17 h, Esport3)

Efe
2 min
Els jugadors del Girona celebren un gol a Montilivi / LFP

Valladolid/GironaEl Girona vista aquest diumenge (17 h, Esport3) el Reial Valladolid amb l'objectiu de consolidar-se en el liderat de la Lliga Adelante. El primer visita el camp del segon, en un partit especial per a Joan Francesc Ferrer 'Rubi', actual tècnic dels de Pucela i que ara fa dues temporades va estar a punt d'aconseguir l'ascens amb els gironins.

Després de golejar el Mirandés (3-0), el Girona encadena quatre victòries i és líder en solitari de la Divisió de Plata. Aquest diumenge juga a un dels camps més complicats de la categoria, el Nuevo José Zorilla, amb les baixes del migcampista Francisco Aday i del davanter Sebastián Coris, per lesió. L'única novetat en la convocatòria és la presència del defensa David García pel migcampista Cristian Gómez.

Machín ha destacat el "terrible potencial" que té el rival, un històric de Primera, però ha recordat que "la grandesa del futbol permet que, amb menys recursos, ens puguem equiparar a ells".

Sobre Joan Francesc Ferrer 'Rubi', el tècnic del Valladolid, Machín ha comentat que "és un gran entrenador" i que sap preparar molt bé els partits: "Ens buscarà els nostres punts febles, però intentarem amagar-los". El tècnic del conjunt gironí alinearà pràcticament el mateix onze que va golejar al Mirandés a Montilivi la passada jornada, amb la possible entrada d'Eloy Amagat per Jandro i Mata per Sandaza.

De la seva banda, el Valladolid intentarà mantenir la bona ratxa a casa, on no ha perdut cap partit, tot i que ha empatat els dos darrers, contra el Betis i la Ponferradina. A nivell esportiu, Rubi ni podrà comptar amb el migcampista Alejandro Alfaro, que ha recaigut de la lesió al turmell dret. Tampoc hi seran el central Marc Valiente ni amb el davanter Roger, que s'estan recuperant de les seves respectives lesions.

Alineacions probables:

Valladolid: Javi Varas; Chica, Rueda, Samuel, Peña; Leao, Timor, Bergdich, Oscar, Mojica i Oscar Díaz.

Girona: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune, Juncà, Pere Pons, Eloi Amagat, Granell, Felipe Sanchón i Mata.

Àrbitre: Pérez Pallás (Comitè gallec).

Estadi: José Zorrilla.

Hora: 17 h (Esport3)

stats