Enbreu
Esports 21/02/2012

El fred i la gespa, enemics del Madrid al camp del CSKA

1 min
El fred i la gespa, enemics del Madrid  al camp del CSKA

El Reial Madrid juga avui el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al camp del CSKA Moscou rus (18.00 h, TVE). José Mourinho no podrà disposar del lesionat Ángel di María per a un partit que es jugarà sobre la gespa artificial de l'estadi Luzhniki i a una temperatura d'entre -5 i -10 graus. Mourinho, que recupera Arbeloa, deixarà a la banqueta un Higuaín amb problemes físics.

El CSKA Moscou, el quart finalista de la Lliga de Campions fa dues temporades, rep el Madrid després de més de dos mesos d'aturada hivernal en què ha jugat sis amistosos a Espanya i Turquia per intentar arribar a la cita d'avui amb ritme. Durant aquest temps el CSKA ha pogut recuperar diversos dels seus lesionats, encara que no podrà comptar amb el seu porter titular, l'internacional Ígor Akinfeiev.

També és baixa segura el xilè Mark González, que ha recaigut dels seus problemes al maluc, mentre que el japonès Honda sembla que no ha superat del tot els problemes al genoll de què es va tractar a Barcelona.

José Mourinho va parlar ahir en un estadi Luzhniki que avui estarà ple de gom a gom i va afirmar: "Aquest any volem guanyar un títol dels importants". Mourinho també es va queixar: "No hem pogut entrenar-nos i adaptar-nos a les condicions del camp. El CSKA és un rival fort que hem de respectar, té un contracop molt fort i és un equip molt físic".

L'altre partit del dia és el Nàpols-Chelsea (20.45 h, GolT), a què els anglesos arriben amb el tècnic Villas-Boas qüestionat. Els napolitans perden el central Campagnaro per intentar fer saltar la sorpresa en un estadi de San Paolo que estarà ple de gom a gom.

stats