BARÇA
Esports 22/10/2013

Gerardo Martino: "El Milan ha arribat poc, però hem comès un error a l'inici i l'hem pagat car"

El tècnic del Barça diu que a San Siro ha passat el mateix que contra l'Osasuna: "Hem controlat el partit i hem fet mèrits per guanyar, però al final no ha pogut ser"

N. G.
2 min

BarcelonaEl tècnic del Barça, Gerardo 'Tata' Martino, ha assegurat que el seu equip ha merescut guanyar a San Siro. "Ha passat una mica el que va passar contra l'Osasuna. Hem controlat el partit i hem fet mèrits per guanyar el partit, però no ha pogut ser. El partit té una doble lectura: hem de valorar l'actuació de l'equip i també el resultat. Tot i això, crec que ens hauríem d'anar amb els tres punts", ha comentat l'entrenador.

Sobre les ocasions de gol que han tingut els dos equips, Martino ha dit: "Hem tingut dues oportunitats molt bones com les d'Iniesta i Adriano al segon temps. El Milan ha arribat poc a la nostra porteria, però hem comès un error a l'inici i l'hem pagat car. No crec que ens hagi faltat intensitat, però sí que no hem sortit bé i hem pagat car els quinze minuts de l'inici. En tot cas, no veig endarreriment en el joc de l'equip".

"No crec que l'equip hagi patit en defensa. El gol del primer temps ve després d'una errada nostra i després pràcticament no han tingut més ocasions de gol. I ja a la segona part, una ocasió de Robinho. El Milan ha estat molt intens en els primers quinze minuts", ha dit el tècnic blaugrana, que ha afegit: "Si millorem la versió col·lectiva, els rendiments individuals seran cada cop millors".

Preguntat sobre si l'onze que ha fet jugar a San Siro és el seu onze de gala, Martino ha apuntat: "Ara per ara aquest era l'equip que volia fer jugar contra el Milan, veurem qui juga dissabte contra el Madrid".

Martino ha dit que no està preocupat per disputar el clàssic després de dos empats consecutius: "Després de dos empats, arriba el clàssic. Si es mira des del punt de vista dels resultats, no és el més lògic. Però des del punt de vista del rendiment, crec que estem bé, que estem creixent. Ens falta una mica de velocitat en els últims metres, però ara donem menys opcions al rival que a l'inici de temporada. Realment, no estic preocupat pel rendiment de l'equip, tot i que està clar que m'hagués agradat guanyar a l'Osasuna i a aquí".

stats