COPA DEL MÓN D'ESQUÍ DE MUNTANYA
Esports 25/01/2014

Una gastroenteritis impedeix a Kilian Jornet lluitar pel triomf a Courchevel

L'atleta de la Cerdanya ha hagut d'abandonar. El triomf ha estat per a l'italià Robert Antonioli, que ara és el líder de la Copa del Món d'esquí de muntanya

Ara
1 min
L'italià Robert Antonioli ha guanyat la segona prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya / ISMF

BarcelonaLa gastroenteritis que Kilian Jornet ha patit durant els últims dies ha privat l'atleta de la Cerdanya de poder lluitar pel triomf en la cursa individual de la segona prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya que aquest dissabte s'ha celebrat a Courchevel.

Tot i que els símptomes de la malaltia ja havien desaparegut, Jornet encara no estava al cent per cent i ha hagut d'abandonar. "Volia provar de competir tot i sentir-me una mica dèbil i de no haver pogut menjar durant aquests últims dies. He fet 50 metres, però he vist que no podia continuar i he preferit aturar-me. Espero millorar i poder disputar la 'vertical race'", ha dit Kilian Jornet. Aquest diumenge al matí es disputa la segona de les proves, la 'vertical race'.

El triomf ha estat per a Robert Antonioli, que ara és el líder de la Copa del Món. Segon ha acabat el francès Alexis Sevennec, mentre que tercer ha creuat la línia de meta l'italià Manfred Reichegger.

stats