Esports 17/08/2019

Gallego: "No demano res a l'afició, l'hem d'enganxar amb el que li proposem"

El tècnic no descarta la titularitat de Calero, que ha entrat en la primera llista de convocats

Roger Requena
2 min
David Gallego, durant una roda de premsa

Barcelona"A nosaltres ens falten entrenaments i a ells partits oficials. Estem preparats al 100% per competir contra el Sevilla". El tècnic de l'Espanyol, David Gallego, no vol excuses de cara al duel amb el qual iniciaran la Lliga aquest diumenge (19 h, Movistar La Liga) contra el Sevilla. Tot i la manca de sessions preparatòries en una pretemporada atípica marcada pels partits de les rondes prèvies de l'Europa League, el tècnic de Súria està convençut que el seu equip "competirà" contra un Sevilla que serà "el rival mes exigent fins ara" dels blanc-i-blaus.

Gallego espera un Sevilla “amb molt bons jugadors, que té un pressupost molt alt, amb un entrenador molt bo i preparat per optar a la Champions”. “La nostra idea és intentar jugar la màxima estona possible al que nosaltres volem”, ha anticipat el tècnic de Súria, que té clar que els andalusos els discutiran el domini. "Ho tenim en compte. Arribem bé, ens exigiran moltíssim, però sabem on estem”.

Gallego veu “ganes” a la plantilla i a l’afició de començar la nova Lliga. Preguntat per si vol fer una crida als seguidors per omplir l'RCDE Stadium, ha deixat clar que ell no ha de demanar res, sinó que ha de ser el joc del seu equip el que inciti els aficionats a anar al camp. “Hem d’enganxar la gent, il·lusionar-la. Jo no li demano res, l’hem d’enganxar, que vegi que el que li proposem l’enganxa. Som nosaltres els que hem d’intentar que la gent vingui”.

Al tècnic li han preguntat per alguns noms propis, un dels quals, Adrià Pedrosa, que no és a la llista de convocats per problemes físics. “L’absència de Pedrosa és més que res per precaució, no volem córrer riscos. Hi ha altres jugadors”. Preguntat per si veu Calero amb opcions de ser titular, ha comentat: "Tots els convocats poden ser titulars, si no, no vindrien".

Gallego també s'ha referit a la cessió d'Álex López al Lugo: "El Lugo ha de ser un bon destí per a Álex López. Jo crec cegament en ell, però per l''overbooking' que hi ha al mig del camp de jugadors consagrats, un jugador de la casa en qui es creu ha de jugar cada cap de setmana. No ens podem permetre el luxe de repetir un any com l’anterior, sense jugar. Ell ha de tenir il·lusió i nosaltres veure’l. Serà beneficiosa per a tots aquesta cessió”.

stats