Futbol Català
Esports 17/04/2011

L'Europa signa una pàgina èpica de la seva història aconseguint empatar amb vuit jugadors

Tercera Divisió / Resum jornada 34: Meritòria lluita escapulada a Gràcia en un partit escandalós amb nefast arbitratge de Galan Baró. Muntanyesa i Reus segueixen ferms dins la promoció mentre que el Premià certifica el seu descens

Redacció
Galan Baró va inscriure el seu nom amb lletres negres en l'arbitratge de Tercera

BarcelonaPartit de bojos el que s'ha disputat al Nou Sardenya amb un lamentable protagonisme del col·legiat Galan Baró, que ha perjudicat greument l'Europa en una de les matinals de pitjor record a la categoria. Els graciencs, que han jugat 41 minuts i l'afegit amb vuit homes sobre el camp, han aconseguit empatar (2-2) contra un precipitat i nerviós Vilanova amb una falta directa a cinc minuts pel final. Per dalt, el Llagostera ha signat el mateix resultat (2-2) a camp del Manlleu en un altre partit tens i calent.

No afluixen Muntanyesa i Reus. Els del Baix Camp s'han desfet per la mínima de l'Amposta (1-0) mentre que els barcelonins han superat al Gavà a Nou Barris per idèntic marcador. Tanca la zona de play-off la Pobla de Mafumet, que també ha rubricat la jornada amb victòria (2-0) davant del Balaguer. Per sota, el Premià, amb una contundent derrota per 0-5, ha certificat el seu descens matemàtic a Primera Catalana. Una jornada més faltarà a l'Ascó per fer-ho. També ha caigut avui derrotat per 0-3 davant del Vilafranca.