PROPERES DECISIONS
Esports 14/02/2011

Un futur per dibuixar amb set jugadors sense contracte

I ara què? Arriba la fase decisiva de la temporada i el Regal Barça encara té moltes incògnites per resoldre: des de la renovació de mig equip fins a la continuïtat del secretari tècnic.

àlex Gozalbo
2 min
Ricky Rubio, base del Regal Barça, amb la pilota de la final.

MadridEls pares de Ricky Rubio van estar sopant dijous a Madrid amb dos representants dels Wolves i dos membres de l'agència de Dan Fegan per estudiar totes les opcions del jove base del Regal Barça. Si no hi ha lockout (tancament temporal), la decisió està presa i el del Masnou marxarà cap a Minneapolis. Per fer-ho, haurà de pagar al voltant de 500.00 euros.

La situació de Ricky Rubio no és l'única pendent de resoldre ja que fins a set jugadors del Regal Barça acaben contracte aquest estiu. Es tracta de Pete Mickeal, Gianluca Basile, Roger Grimau, Fran Vázquez, Jaka Lakovic, Boniface Ndong i Alan Anderson. Aviat caldrà començar a decidir què fer amb ells, ja que l'equip es veurà abocat a la fase decisiva de la temporada, amb la final four de Barcelona i els play-off de la Lliga ACB.

Una altra de les decisions que cal prendre, aquesta de manera més immediata, és la que fa referència al retorn de Pete Mickeal al roster de l'equip o no. L'aler, que ha estat el descartat a la Copa del Rei, vol tornar a jugar així que pugui i Xavi Pascual haurà de decidir què fa els pròxims partits de la Lliga ACB. A l'Eurolliga, en canvi, no hi ha debat perquè poden jugar tots tres: Alan Anderson, Terence Morris i Pete Mickeal.

Opinions diverses

El club també ha de decidir la renovació de Joan Creus com a secretari tècnic. Fa uns dies, quan es va anunciar la continuïtat de Xavi Pascual per a dues temporades com a entrenador, semblava evident, però ara no tothom ho té igual de clar a dins del club. El directiu responsable de les seccions, Joan Bladé, i el director de seccions, Joan Carles Raventós, tindran l'última paraula en aquesta important decisió.

Un dels principals valedors de Joan Creus al club blaugrana és Xavi Pascual. El tècnic assegura que amb ell hi treballa molt còmode i que tots dos s'entenen a la perfecció a l'hora de treballar en equip.

stats