Lliga Endesa
Esports 26/06/2013

"Tenim potencial per créixer", el futur de la Penya en 10 frases de Jordi Villacampa

El president, que continuarà al càrrec, repassa la situació del Fiatc Joventut

àlex Gozalbo
2 min
Jordi Villacampa, després de la roda de premsa

BadalonaJordi Villacampa, president del Fiatc Joventut, ha analitzat aquest dimecres la situació del club en una roda de premsa d'una gran importància per al futur de l'entitat.

1. "La nostra intenció era plegar, però no és possible. No em fa por seguir. Estic més motivat i il·lusionat que mai. Vull acabar el mandat que tinc i ja no diré més que plego. He sigut sempre un gran competidor".

2. "Hem de renovar el consell, cal que entri gent amb noves idees i aire fresc. Tenim potencial per créixer".

3. "Tenim diverses línies de finançament i m'agradaria fer una ampliació de capital. Tenim una sèrie d'ingressos garantits i això ens dóna viabilitat. Tenim fins a l'any 2016 per eixugar el deute i lluitarem per fer-ho".

4. "Teníem un any més de patrocini amb Fiatc, però hem arribat a un acord per ampliar dos anys més el contracte. Ens haurem d'espavilar a fer coses, però tenir tres anys assegurats de patrocini és molt important. Hi ha sis equips a la Lliga Endesa que no tenen espònsor".

5. "La Penya és un club venedor i hem de ser llestos per vendre més coses. Hem generat més de 20 milions d'euros amb ingressos extraordinaris, hem reflotat el planter i hem aconseguit títols importants. L'economia ha canviat i ara entrem en una nova dimensió".

6. "No tenim ni un altaveu important ni ajudes públiques, però tenim altres actius que la resta no tenen, com un pavelló magnífic, una afició fantàstica i un planter dels millors d'Europa".

7. "M'agradaria que Salva Maldonado fos l'entrenador i José Ángel Samaniego, el seu ajudant. He parlat amb ell, però encara no hem aprofundit. Jordi Cairó deixa el càrrec de director esportiu i el seu lloc l'ocuparà Jordi Martí. L'estructura del planter continua igual".

8. "No estic decebut amb ningú. Sóc un home de la Penya i Marcel Riera, també. El que no entenc és haver deixat passar tant de temps amb aquesta indefinició".

9. "La Penya és i serà un club difícil sempre, no té altre remei. Fàcil no hi ha res i menys en una Lliga de trampetes, on hi ha tres fiscalitats diferents, administracions que posen diners públics, caixes i equips de futbol. Tots els clubs hauríem de jugar amb les mateixes regles".

10. "Els jugadors estan tranquils, però els devem tres mesos. Els treballadors del club sempre han estat al dia dels cobraments".

stats