FITXATGES
Esports 22/12/2011

El futur de Neymar té color blaugrana

M. Molina
1 min

BARCELONA.Ja fa dies que des del Barça treballen per a la incorporació de Neymar, actual jugador del Santos, que està considerat com un dels futbolistes amb més projecció de futur. Des del club blaugrana ni afirmen ni desmenteixen cap informació, però diversos mitjans donen per fet que la seva contractació està encarrilada. L'últim pas hauria estat fer efectiva una paga i senyal per valor de 10 milions d'euros.

El blaugrana Leo Messi va ser qüestionat sobre el possible fitxatge, i va dir que "Neymar és un grandíssim jugador" i que "aquest tipus de futbolistes sempre són benvinguts al club". Unes declaracions a les quals es va referir l'entrenador del Barça, Pep guardiola, que hi va restar importància: "Els jugadors del Barça responen a les preguntes que vostès els fan. No he vist mai un jugador a qui li preguntin si li agradaria que el club fitxés un jugador i digui que no".

10 milions de paga i senyal

Segons apunten diversos mitjans, el Barça ja hauria fet efectiva una paga i senyal al Santos per valor de 10 milions d'euros. Així es garantiria la contractació del brasiler per al 2014, ja que en l'hipotètic cas que el Santos vengués el futbolista a un altre equip abans d'aquesta data, els blaugranes ingressarien 20 milions d'euros en concepte d'indemnització. L'únic risc que comporta l'operació és que si el Barça no contracta Neymar abans del 2014, perdria aquests diners.

Preguntat sobre aquesta qüestió, Toni Freixa, portaveu de la junta directiva, es va limitar a explicar que d'acord amb la política comunicativa del club "només s'informa dels acords quan ja estan consumats". I va afegir: "Mai no expliquem res del que fem, si és que ho estem fent".

stats