Barça
Esports 12/01/2012

El Barça femení jugarà un amistós al Miniestadi contra l'equip de Homare Sawa

L'equip que entrena Xavi Llorens disputarà un partit d'exhibició contra l'INAC Kobe Leonessa, campió de la lliga japonesa, i que té com a capitana Homare Sawa, que dilluns va rebre el guardó a millor jugadora FIFA 2011

Natalia Arroyo
1 min
Homare Sawa, en roda de premsa.

BarcelonaLa millor jugadora FIFA 2011, Homare Sawa, jugarà un amistós a Barcelona el pròxim 1 de febrer. El seu equip, l'INAC Kobe Leonessa, serà el rival del Barça femení en un duel d'exhibició que servirà per seguir promocionant la secció blaugrana, que enguany viu la seva millor temporada i que és líder de la Primera Divisió femenina amb tres punts d'avantatge sobre el segon classificat, l'Athletic Club.

Els responsables del femení del club blaugrana han confirmat a l'ARA que el partit se celebrarà al Miniestadi, a una hora encara per confirmar, i que el dia serà l'1 de febrer. De tota manera, l'amistós podria moure's un dia en funció de si el Barça arriba a semifinals de la Copa del Rei o no.

Les noies de Xavi Llorens aprofitaran que el conjunt japonès, que va aportar fins a set futbolistes a la selecció que el passat estiu va coronar-se com a campiona del món a Alemanya, està de gira per Europa per celebrar aquest partit. Per a les blaugranes serà una bona ocasió, d'una banda, per mesurar el seu nivell contra un dels equips més potents del panorama internacional i, de l'altra, per preparar el difícil desplaçament a Madrid el diumenge dia 5 contra el Rayo Vallecano.

stats