Barça
Esports 26/01/2012

L'amistós del Barça femení contra l'equip de Homare Sawa es trasllada al 2 de febrer

El fet que l'equip de Guardiola hagi accedit a les semifinals de la Copa del Rei i que les internacionals blaugranes tinguin entrenaments a Madrid fins dimecres, ha fet modificar l'horari inicial del partit, previst pel dia 1

Natalia Arroyo
1 min
Homare Sawa recull el premi de millor jugadora FIFA 2011.

BarcelonaL'amistós del Barça femení contra l'INAC Kobe Leonessa, conjunt on juga l'actual Millor Jugadora FIFA 2011, Homare Sawa, no es jugarà l'1 de febrer com estava previst sinó que es disputarà dijous 2 de febrer a les 19.30 hores al Miniestadi.

El motiu del canvi d'horari és, principalment, el fet que el primer equip masculí s'hagi classificat per jugar les semifinals de la Copa del Rei, que seran dimecres a les 21h. El club vol donar la màxima repercussió possible a aquest enfrontament, aprofitant el bon moment que viu el futbol femení de l'entitat i l'interès que genera al Japó.

Els departaments de protocol i màrqueting del club estan acabant de tancar tots els detalls que envoltaran el partit per mirar de promocionar-lo el màxim possible. El club contempla, fins i tot, la possibilitat que l'entrada sigui de franc, tot i que encara s'ha d'acabar de valorar.

Xavi Llorens, tècnic del primer equip femení, reconeixia a l'ARA que els fa il·lusió aquest partit tot i que, inevitablement, pot perjudicar-lo en la preparació del partit contra el Rayo Vallecano del següent cap de setmana. "Serà una setmana complicada. Tindrem sis internacionals que s'entrenaran a Las Rozas i tornaran dimecres a la tarda. Però és una oportunitat molt maca de jugar un partit internacional", diu l'entrenador. El Barça és l'actual líder a la Primera Divisió femenina.

stats