Futbol Femení
Esports 14/01/2012

Difícil desplaçament del Barça femení a Huelva per conservar el lideratge

El líder té una prova de foc contra l'Sporting de Huelva (12.15 h), quart classificat. Les andaluses són especialment perilloses davant la seva afició i fan del seu petit terreny de joc la seva principal arma per retenir els 3 punts

Natalia Arroyo
1 min
Les jugadores del Barça femení celebren un gol a la Ciutat Esportiva.

BarcelonaEl Barça femení juga diumenge a les 12.15 h un dels partits més complicats del calendari: la visita a la Ciutat Esportiva de l'Sporting de Huelva. Les andaluses són quartes, amb 33 punts i tot i que en les últimes jornades han baixat el seu rendiment, segueixen sent un dels rivals més forts de la competició, sobretot quan actuen de locals. Les de Xavi Llorens buscaran sumar tres punts que les mantinguin al capdavant de la classificació, seguides per un Athletic Club que rep el Llanos de Olivenza, a priori, rival assequible per a les basques.

Per la seva banda, l'Espanyol rep a Sant Adrià al Prainsa Saragossa, en un partit que començarà a les 12 h. Luis Carrión té la baixa de Débora García, amb una lesió muscular, però confia en què les seves puguin seguir posant pressió a la zona alta de la classificació i, tot i la baixa de Débora García, arriben en bona forma.

També a Sant Adrià, però al Municipal Ruiz Casado i a les 11 h, el Sant Gabriel jugarà contra el Lagunak, rival directe a la zona mitja de la classificació. Les catalanes necessiten puntuar per allunyar-se del descens i marcar distància amb els equips de la zona baixa.

Allà és on està patint l'Estartit, que jugarà a les 12 h contra la Reial Societat a Zubieta (Sant Sebastià). Les gironines venen de guanyar un partit important contra el València, però ho tindran difícil per puntuar en un dels camps més complicats de la categoria.

Els altres partits de la jornada són:

Collerense - El Olivo

Rayo Vallecano - Lagunak

Athletic - Llanos de Olivenza

Reocín - Màlaga

Jugat aquest dissabte, València 4 -1 Atlètic de Madrid.

stats