Futbol Femení
Esports 30/10/2011

El Barça goleja i segueix líder, l'Espanyol guanya i es posa quart i l'Estartit suma un punt que el treu del descens

Bona jornada per tres dels quatre equips catalans de la Primera Divisió femenina. El Barça ha guanyat 8-0 al Màlaga, l'Espanyol 1-3 a Huelva i l'Estartit ha empatat 2-2 contra el Llevant. El Sant Gabriel és l'únic que ha perdut, 0-1 contra la Reial Societat

Natalia Arroyo
Gio, jugadora del Sant Gabriel en una acció contra el Prainsa Saragossa.

BarcelonaLa vuitena jornada de lliga deixa sensacions molt positives per tres dels quatre equips catalans de la Primera Divisió. El Barça ha golejat 8-0 al Màlaga i segueix primer a la classificació, mentre que l'Espanyol, que s'ha endut una valuosa victòria de la visita al camp de l'Sporting de Huelva (1-3), se situa quart tancant les posicions que marquen la participació a la Copa de la Reina. Les noies de Luis Carrión han superat el difícil desplaçament a Huelva amb un futbol molt intens i gols de Maripaz al primer temps, i Joanna i Débora a la segona meitat, després que les locals empatessin a un amb un gol de penal.

L'Estartit ha pogut sumar un punt contra el Llevant (2-2), que el situa tretzè, dos llocs per sobre del descens. Les de Rafel Gil s'han avançat al marcador ben aviat, però el Llevant ha pogut remuntar amb gols de Vanessa i Ruth. Al minut 85, les gironines han aconseguit fer el 2-2.

La nota negativa és la derrota 0-1 del Sant Gabriel davant la Reial Societat. Les de Sant Adrià han gaudit de bones ocasions al primer temps, però ni Villagrasa ni Cubí han pogut marcar. La segona meitat ha tingut domini visitant i la Reial Societat, després de perdonar tres bones arribades, ha fet el gol de la victòria al minut 85, gràcies a Lizaso, que ha rematat a porteria buida una centrada des de línia de fons d'Aintzane.