Futbol Femení
Esports 10/12/2011

El Barça femení rep l'Athletic (12 h) en busca de tres punts que el consolidin com a líder de la Superlliga

El Barça-Athletic d'aquest diumenge (12 h) a Sant Joan Despí pot decidir mitja lliga si les blaugranes derroten el seu màxim rival a la classificació. L'Espanyol, tercer, busca una victòria a Vigo a l'espera d'un empat entre catalanes i basques

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores del Barça femení celebren un gol a la Ciutat Esportiva.

BarcelonaLa 14a jornada de la Primera Divisió femenina pot ser decisiva. El Barça, líder amb 39 punts, i l'Athletic, segon amb 37, es veuen les cares diumenge a les 12 h a Sant Joan Despí (en directe per Barça TV), en un duel molt important per a catalanes i basques. Les de Xavi Llorens, invictes després de tretze partits, poden donar un cop d'autoritat si sumen els tres punts i es distancien a cinc del seu principal perseguidor, a qui ara tenen a dos. L'Athletic, per la seva part, aspira a aprofitar la seva visita a Barcelona per posar-se líder.

Qui estarà molt pendent d'aquest partit és l'Espanyol, que juga a les 10 h a Vigo contra El Olivo i a qui convindria que tots dos equips empatessin per retallar, tot d'una, dos punts al primer i el segon classificat i entrar de ple en la batalla. Les de Luis Carrión només pensen a sumar tres punts i preparar amb totes les garanties el derbi del proper cap de setmana, que ja s'ha confirmat i serà televisat, dissabte a les 16 h per Esport 3.

El Sant Gabriel, aliè a aquesta batalla a la zona alta, afronta aquest diumenge a les 17 h a Sant Adrià un partit molt important contra l'Atlètic de Madrid, un rival que lluita a la zona mitja de la classificació. Un triomf faria escalar posicions a les noies de Pedro Martín, que són desenes amb 19 punts.

I pel que fa a l'Estartit, jugarà a les 12 h a Extremadura contra el Llanos de Olivenza. Rafel Gil confia que les seves puguin sumar una victòria que les tregui de la zona calenta de la taula, a l'espera que la resta de resultats dels rivals de baix, que tenen enfrontaments molt desfavorables, acompanyin.

stats