Futbol Femení
Esports 18/05/2012

El diari 'L'Équipe' torna a dedicar la portada a l'èxit del Lió a la Champions femenina, que va batre rècords d'audiència

"Són màgiques", és el títol de la primera pàgina del rotatiu francès, que destaca la victòria de les noies de l'Olympique davant el Frankfurt, ahir, a Munic. També ho fan altres diaris francesos

Natalia Arroyo
1 min
La portada del diari francès 'L'Équipe'

BarcelonaEl diari francès L'Équipe obre en portada amb la Champions femenina, que va guanyar ahir l'Olympique de Lió 2-0 davant el Frankfurt a l'Olympiastadion de Munic. L'Équipe també va dedicar la portada a la prèvia del partit dijous.

A més, la final pot presumir d'haver reunit en directe 50.212 espectadors a l'estadi, en un nou rècord d'entrada en un partit de futbol femení de clubs. Fins a 2'34 milions d'espectadors van seguir la final per televisió: 2'06 milions van fer-ho a través de la cadena alemanya ARD, que va tenir una quota de pantalla de l'11,2%, mentre que a través d'Eurosport en van ser 280.000 (1,6% de 'share').

A més del diari 'L'Équipe', altres mitjans de comunicació també es fan ressò de l'èxit de "les filles de l'OL", que és com descriuen la secció femenina de l'Olympique. A la premsa generalista, l''Aujourd'hui' ho destaca en un dels breus, mentre que en els mitjans de caire més local, trobem 'Le Progrès', que obre amb una foto grossa en portada, i altres, com 'Le Parisien' o 'Le Dauphinè', que ho destaquen en un dels titulars de la jornada.

stats