FUTBOL FEMENÍ
Esports 13/11/2011

L'Espanyol supera el Sant Gabriel per 0-3 al derbi català de la jornada

Willy, amb un gol i una assistència s'erigeix com a protagonista d'un partit en què Mari Paz Vilas també veu porteria. El Barça torna a vèncer i l'Estartit empata a un gol

Ara
1 min

BarcelonaL'Espanyol no ha tingut pietat del Sant Gabriel i ha sumat la seva quarta victòria de la temporada. Els gols de Willy, Mari Paz Vilas i Débora García han marcat un partit en què l'Espanyol ha sortit a per totes i no s'ha deixat impressionar en cap moment per les locals.

D'altra banda, el Barça ha superat un rècord que tenia el Llevant de la temporada 2008/09 aconseguint la desena victòria de la temporada. Aquest diumenge ha superat el Comarca Llanos de Olivenza per 2-0 a la Ciutat Esportiva. Els dos gols de les blaugraneshan sigut obra de Carolina Férez i Sonia Bermúdez.

I L'Estartit ha aconseguit un empat al camp de l'Olivo. El gol de Carolina Mendes no ha estat suficient per aconseguir els tres punts en terres gallegues.

Amb aquests resultats el Barça segueix liderant la Lliga amb 30 punts, mentre que l'Espanyol en té 23 i és tercer. El Sant Gabriel és desè amb 12 punts i l'Estartit és catorzè amb vuit punts.

stats