Esports 01/04/2018

El Mallorca cau davant el València Mestalla en un partit per oblidar

El tècnic vermell, Vicente Moreno, diu del derbi a Paterna que "ha estat una roca molt complicada"

Vicente Moreno considera que la primera part del partit és per esborrar i la segona per marcar el camí el qual volen a partir d’ara.

PalmaEl primer gol del partit ha arribat del penal marcat pel capità dels valencians, Jordi Sánchez, després d’una clara i evitable errada de part del defensa de Porreres Joan Sastre. Tot i i que els vermells han intentat reaccionar equilibrant el marcador, aquesta primera diana ha servit per intensificar el joc del València Mestalla durant la resta del matx. Els amfitrions han tornat a marcar cinc minuts després gràcies a la rematada de Fran Villalba, provocada per una nova errada de la defensa vermella.

A la segona part de l'enfronatment a Paterna, el tècnic mallorquinista, Vicente Moreno, ha introduït canvis per intentar superar els dos gols que el València Mestalla tenia d’avantatge, però tot i que ha aconseguit augmentar la intensitat del joc, no ha estat fàcil ni suficient. Això no obstant, els vermells han fet un gol a 15 minuts del final del partit gràcies al llançament de falta directa de Salva Sevilla. Amb tot, el partit s'ha posat impossible al Mallorca i el marcador ha quedat 2-1 a Paterna a favor del filial. El mateix Salva Sevilla assegurava una vegada acabat el partit que “no es pot torna a repetir una primera part com la d’avui” i ha confesat sentir-se “enfadat pel que ha passat”. “Hem d’analitzar els errors i continuar fent feina”, ha afegit Sevilla, qui considera que “no hi ha temps per a lamentacions”.

Més analític es mostrava el tècnic vermell, qui ha comentat que necessita analitzar el matx “amb calma” i ha reconegut que el resultat final ha estat marcat “per les errades de la primera part”. “Hem encaixat dos gols i ha estat una roca molt complicada”. “Me'n sent responsable perquè som jo qui elegeix com es desenvolupa el joc en el terreny", ha assegurat Moreno, qui ha subratllat de la primera part del partit que “és per esborrar”, mentre que la segona és “per marcar el camí del que volem a partir d’ara”.

A només sis jornades per al final de la Lliga regular, i després d’aquesta derrota, la primera plaça és enfora d’estar assegurada per al Mallorca.